logo

facebook twitter

AFW- Elise kim

15-07-2012

Aangezien we zo vlot alle modellen van Tony Cohen van make-up hebben voorzien, mag ik na de lunch samen met 2 andere collegaatjes doorschuiven naar het team van de Belgische top make-up artiest Vera Dierckx, die 1 van de 2 slotshows mag gaan doen. Elise Kim deelt om 20:00u de met bloemen en struiken versierde catwalk met Edwin Oudshoorn. Werken met Vera is voor mij altijd een feestje, ik ben dol op haar als persoon en haar manier van makeuppen is behoorlijk lastig maar ongekend mooi. Zeer uitdagend en tegelijkertijd inspirerend! Ook dit keer stelt ze me niet teleur, de makeup is heel naturel met roze accenten en ik raak tijdens haar voorbeeld make-up lichtelijk in paniek van de hoeveelheid verschillende producten die ze gebruikt. Ze wordt gesponsord door Laura Mercier, maar gebruikt ook nog een aantal andere merken, en we mogen alles van haar gebruiken (yay!)
Ze werkt graag met crème producten vanwege de glans, en in deze look stapelen we vanaf de basis glans op glim op glinster en het eindresultaat is werkelijk adembenemend. Een ‘simpele’ look die zoveel diepte heeft, en waar je naar kunt blijven kijken (okee ik iig wel, hihi) Mijn halfgare iphone legt dat absoluut niet goed vast, maar hopelijk zien jullie toch wat ik bedoel…(Check anders even via de site van AFW voor de officiële foto’s.) foto

De show is mooi, Kim’s collectie is prachtig, vrouwelijk en ingetogen, en van die van Oudshoorn word ik vrolijk. Als alle modellen van hem na afloop naast elkaar staan voor een groepsfoto zie ik een middeleeuws hof tafereel voor me, met een roodharig kindje in het midden. Te leuk. Om 21:00u is er champagne, en het erg gezellig met alle ‘Housers’. Ik ben heel blij dat ik wederom geboekt was deze editie (thank you Ralph!!!)  en hopelijk sta ik er januari 2013 ook weer!

© copyright 2022 Passion is the Key.