logo

facebook twitter

AFW – Tony Cohen

15-07-2012

fotoVandaag nog 2 AFW shows op mijn programma. Vanmiddag eerst onder leiding van TOP visagist Pernell Kusmus (eerste keer dat ik hem mocht assisteren paar jaar geleden was ik gewoon star struck) de meiden prachtig mooi healthy gemaakt voor Tony Cohen in glanzende brons- en goudtinten. Seamless was het motto: heel goed blenden dus. Inmiddels wachten we nu op de modellen van ontwerpster Elise Kim, die samen met Edwin Oudshoorn de slotshow verzorgt van AFW. De make-up die de Belgische en allerliefste visagiste Vera Dierckx heeft ontworpen voor Kim is prachtig naturel, met roze accenten en heel veel glans. Maar schijnt bedriegt, want er worden wel 15 verschillende producten in stappen aangebracht. Scherp blijven dus nog even.

– part 2 –

“Tony wil een hele simpele naturelle make-up, wordt een makkie dames!” roept visagist Pernell Kusmus ons dolenthousiast toe terwijl we met een koffie in de hand de slaap nog uit onze ogen staan te wrijven. “Maar jullie kennen me inmiddels” vervolgt hij schalks, “dus het wordt wel een no make-up make-up à la Pernell!” Pernell houdt namelijk wel van een beetje glamour op z’n tijd, en wij verliezen ons 10 minuten lang in een hilarische omschrijving van zijn versie van naturel: nepwimpers en rode lippen, eyelinertje, is toch hartstikke basic mensen?! (okee okee, gevalletje make-up humor, je had er bij moeten zijn)

Om ons vervolgens te laten zien hoe je in een aantal stappen en door een hele hoop Dior en Inglot oogschaduws ‘seamless’ te blenden, een make-up kunt maken waarbij de meiden er inderdaad naturel maar wel super healthy en vooral PRACHTIG uit komen te zien. We worden blij van de bloedmooie meisjes die zijn gecast voor Cohen’s show en knallen deze make-up er in no time bij iedereen op. Heerlijk!

foto

© copyright 2022 Passion is the Key.