logo

facebook twitter

frans molenaarshow

02-07-2012

fotoWow – we moesten gister echt even doorknallen! De show liep gelukkig 15 minuten uit en dat waren precies die minuten waarin wij als team nog even alle final touches konden doen wat betreft make-up en haar.

Terwijl de modellen in hun outfits werden geholpen en hier en daar zelfs werden ingenaaid, konden wij de krullen uitborstelen (is het al meer Marilyn Monroe of nog te veel Shirley Temple?), alle lippen bijwerken en de laatste eyeliners (in verrassend rood, met lippotlood) zetten. Bij de 4 ontwerpen van Julian Stips bleken alle modellen zonnebrillen te dragen! Veel van de zwarte klassieke eyeliner was helaas niet te zien; de Barbie-roze lippen vielen nu echter veel meer op.

Frans Molenaar kwam binnen om iedereen een hart onder de riem te steken, en later flitste Fiona Hering ook even langs. Als ik me niet vergis, praatte zij de show aan elkaar. Backstage hoor je echter niets, behalve de knalharde muziek van de catwalk. Er zaten dit keer echt lekkere beats tussen en in de line-up stonden de modellen heupwiegend te wachten totdat ze op mochten, terwijl ik in allerijl op mijn tenen staand (want WAT zijn die modellen toch lang en dan OOK nog es met die enorme hakken aan) nog even een neus afpoederde of een krul van extra lak voorzag.

En de winnaar werd: Peet Dullaert! Backstage vloeiden de tranen bij hem, zijn team en bij iedereen die deze dag dol was geworden op deze super getalenteerde en innemende jongen. Een mooi einde van een geweldige werkdag.

Vandaag rustig dagje thuis werken. Moet nog wat mailtjes beantwoorden van mensen die informatie willen over de Septembercursus van de House of Orange Makeupschool (is vol! wachtlijst is lang! Volgend jaar meer kans!), kwasten schoonmaken, make-up kit nalopen. Morgen sta ik van 9am tot 9pm ingepland voor 2 of 3 shows op het Westergasfabriek terrein. Will keep you posted!

© copyright 2022 Passion is the Key.